Informatii Livrare

    Pentru fiecare comanda se aplica o taxa de transport de 18.20 lei + TVA, pentru primul kg si cate 1 ron pentru fiecare kg suplimentar. (daca locatia este in raza de acoperire Fan Courier).


    Produsele comandate sunt livrate prin intermediul serviciilor de curierat rapid pus la dispozitie de compania Fan Courier, de luni pana vineri intre orele 09:00 - 17:00. Comenzile ce au fost procesate dupa ora 16:00, vor fi livrate in ziua urmatoare.

   

    Livrarea acestora se face in maxim 24 - 48 ore lucratoare de la procesarea comenzii in cazul produselor in stoc si in 10 zile lucratoare in cazul produselor la comanda sau cele cu stoc epuizat.

    

    In momentul in care produsele au fost expediate, veti fi instiintat prin email dupa care puteti verifica statusul livrarii la:  www.fancourier.ro/tools/awb-tracking

   

    Pentru comenzile a caror livrare se va face din sediul Fan Courier, termenul de ridicare este de 7 zile, termen ce incepe la data trimiterii.


    In cazul clientilor ce nu ridica coletele, ne rezervam dreptul de a nu mai expedia noi produse fara ca plata acestora sa fie efectuata integral in avans prin virament bancar.


    Plata coletului poate fi efectuata in numerar la primirea coletului sau prin virament bancar la efectuarea comenzii.